czwartek, 7 czerwca 2012

Bób z jajkiem



Idealnym pomysłem na piątkowy obiad. 
Z racji, że w zamrażalce chowa się jeszcze kilka skarbów z zeszłego sezonu, a wielkimi rokami zbliża się kolejny sezon na pyszności, z ogrodu, musimy zrobić miejsce w zamrażalce. I tak oto zawitał na stole pyszny pan bób w towarzystwie wiejskiego jajeczka :) Tak banalnie prosty i pyszny obiad :) że chyba nie muszę Wam podawać przepisu. 
 A na dniach kolejna odsłona bobu :)

 

4 komentarze:

  1. uwielbiam bob,ale jako przekaske a nie danie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. baaardzo lubię bób i też mam jeszcze w zamrażalce, więc dawaj tę druga odsłonę;)

    OdpowiedzUsuń
  3. i popijać kwaśnym mlekiem lub maslanką aż uszami wyjdzie ;P

    OdpowiedzUsuń